اولین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده پرستاری و مامایی
حمایت مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر از دانشجویان نخبه و برتر
دکتر احسان مقیمی از برگزاری کارگاه های مهارت زندگی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و دانشکده پرستاری در تاریخ 17/10/1402 تشکیل شد.
این جلسه با حضور دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران ، مدیرامورایثارگران و مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر سید رضا حسینی سده معاونت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر شهرزاد غیاثوندیان رئیس ، دکترشهزاد پاشایی پور معاون آموزشی دانشکده، دکتر الهام ابراهیمی نماینده و مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشکده و دکتر فاطمه حاجی بابایی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده برگزار شد.
در شروع جلسه دکتر مقیمی، ضمن تبریک روز ولادت خانم فاطمه زهراس و روز زن، از زحمات دکتر ابراهیمی بابت انجام هماهنگی ها برای این نشست تشکر کردند.
ایشان در ادامه به بحث کرونا که مقارن با شروع تحصیلی سال های 1399-1401بود، اشاره کردند و گفتند که بنا داریم برای این ورودی ها، کارگاهی داشته باشیم و منتظر دریافت پیشنهادات و نقطه نظرات دانشکده ها در بهتر برگزار شدن آن باتوجه به بازخوردکارگاه امسال هستیم.
وی با بیان سابقه برگزاری کارگاه های متمرکز در سال های 87-86 برای اساتید مشاور با هدف برقراری ارتباط بهتر با این قشر از دانشجویان، به احیا این کارگاه ها اشاره کرد و زمان برگزاری اولین کارگاه بعد از چندین سال وقفه را، 27 بهمن امسال اعلام کرد که بصورت حضوری برای دانشگاه و وبیناری برای سطح کشور خواهد بود.
مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه یکی دیگر از برنامه های این مدیریت را، احیا نام شهدا و ایجاد فضای ایثارگری در دانشکده در غالب برگزاری جشنواره بیان کرد.
همچنین ایشان برای تقویت خود باوری به بحث دانشجویان همیار اشاره کرد و گفت ما از دانشجویانی که بتوانند به همکلاسی ها و هم رشته های خود در درس کمک کنند، استقبال می کنیم و حق الزحمه ای برای این موارد لحاظ شده است.
مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت در نظر داریم کارگاهی بشکل وبینار برای دانشجویان نیز داشته باشیم که البته بیشترین تمرکز آن بروی مهارت های زندگی خواهد بود. مدیر امور ایثارگران با اشاره به فعالیت های مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ تاکید کرد از توانمندی و قابلیت دانشجویان نخبه و علمی دراین مرکز تحقیقات، حمایت ویژه خواهیم کرد.
در ادامه دکتر حسینی سده ضمن تشکر از همکاری دانشکده پرستار اظهار امیدواری کرد که تعامل خوبی جهت تقویت بنیه علمی دانشجویان شکل بگیرد و فرصتی فراهم شود تا دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر بیشتر معرفی شوند .
دکتر غیاثوندیان با اشاره به یکسری از مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر، نگاه متفاوت جامعه و دانشگاه وکم کاری مسئولین امر را ، دلایلی از عوامل کتمان هویت این دانشجویان بعنوان قشر ایثارگر در جامعه دانست و بهبود امر فرهنگی سازی در این زمینه ها را برای افزایش روحیه دانشجویان در مطرح کردن مشکلاتشان بیان نمود.
سپس دکتر ابراهیمی با بیان تاثیرات خوب کارگاه برای دانشجویان شاهد و ایثاگر ورودی 1402، به تفاوت دیدگاه دانشجویان امسال در مطالبه گری با سالهای گذشته اشاره کرد.
ایشان با اشاره به بحث اسکرین دانشجویان در ابتدای شروع تحصیل و اشاره به برخی مشکلات دانشجویان در زمینه آسیب های روحی و... ، از دکتر مقیمی درخواست هماهنگی با معاونت فرهنگی و امور دانشجویی برای دسترسی به اطلاعات اسکرین دانشجویان به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر به منظور مدیریت این موارد و انجام مداخلات برای پیشگیری، را داشت.
ارسال به دوستان