ثبت نام هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر تا 24 اذر تمدید شد

ثبت نام دانشجویان در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار تا تاریخ "24 آذر ماه" تمدید شد. درج مشخصات فردی و نیز بارگذاری مستندات تایید شده(طبق آیین نامه جشنواره) شرکت کنندگان در سامانه الزامی است.

دکتر حسینی سده معاون دانشجویی مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام کرد این جشنواره هرساله به منظور شناسایی، معرفی و تقدیر از دانشجویان مستعد شاهد و ایثارگر در محورهای ایثارگری، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار می‏شود افزود: واجدین شرایط شرکت در جشنواره، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی (phd) با حداقل معدل کل 17 و کترای حرفه‏ای( پزشکی عمومی، دندانپزشکی و داروسازی) با حداقل معدل کل 16و تخصص با گواهی قبولی آخرین آزمون ارتقاء بالاتر می باشند.

ثبت نام دانشجویان از طریق سامانه جشنواره به آدرس https://melliisar.behdasht.gov.ir/ در بازه زمانی یکم تا هجدهم آذرماه صورت میگیرد.

دکتر حسینی سده خاطر نشان کرد: برگزیدگان نهایی این جشنواره که حداقل پنجاه درصد امتیاز شاخص های ارزیابی را کسب کرده باشند، به عنوان دانشجوی استعداد درخشان وزارت متبوع (مطابق آیین ‏نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان استعداد درخشان) تلقی خواهند شد و در مراسم اختتامیه که در اسفند ماه 1402 برگزار می شود، تجلیل خواهند شد.

جهت دریافت دستورالعمل جشنواره اینجا کلیک نمائید.

تهیه کننده: