• تاریخ انتشار : 1404/04/25 - 10:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 39
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دومین کارگاه آموزشی فرهنگی از سری کارگاه های سراسری ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 1404

نقش دانشگاهیان در تبین شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی در جنگ تحمیلی 12 روزه

در دومین کارگاه آموزشی فرهنگی سال جاری که با همکاری مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به صورت حضوری ویژه اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری ویژه اساتیدمشاور سایر دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور برگزار شد، پیرامون مبحث شرایط فرهنگی اجتماعی میهن اسلامی در میانه جنگ تحمیلی و نقش دانشگاهیان در جهاد تبین باهم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، این کارگاه در روز سه شنبه 24 تیرماه 1404 در سالن حکیم با حضور پرشور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و نیز عده زیادی از اساتید سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نزدیک به 150 نفر در فضای مجازی اسکای روم با احتساب امتیاز فرهنگی برگزار شد. در این کارگاه دکتر محسن پرویز استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر جایزه جهانی ادبیات فلسطین، ضمن مروری برآنچه در این 12 روز گذشت از منظر ساحتهای چهارگانۀ نظامی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی پیرامون موضوع های تامل برانگیزی همچون ریشههای اختلاف صهیونیستها با ایرانیان بر اساس فرازهایی از کتاب مقدس، افسانه هولوکاست، ماجرای استر و مُردخای از کتاب استر، جشن پوریم، توان بالای یهود برای افسانهپردازی و تحریف واقعیت، دلیل اصلی نفرت اروپایی ها از یهود و رواج یهود ستیزی، جایگاه و وضعیت مردم و اهالی فرهنگ و گروههای مرجع حین نبرد و در شرایط آتشبس و نقش دانشگاهیان در تبیین شرایط، به نکات ارزشمندی اشاره کردند.

وی خاطر نشان کرد، اختلاف صهیونیسم با ایران اسلامی، ریشه کهن داشته و در کتاب مقدس که مورد تایید مسیحیان و یهودیان می باشد به آن اشاراتی شده است. وی با بیان فراز هایی از این کتاب و ارائه توضیحاتی درخصوص ماجرای استر و اینکه یهود استاد مسلم تحریفات می باشد، بیان داشت که این تنفر در فرهنگ جامعه از گذشته وجود داشته، هرچند که به زبان خیلی رسمی آورده نشده است.

وی با مرور وقایع بامداد روز 23 خرداد از منظر ساحتهای چهارگانه نظامی ، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نحوه عکس العمل کشور در این خصوص، افزود: هدف دشمن در این صحنه به ترتیب حذف فرماندهان،  دانشمندان هسته ای، سران سه قوه و تسخیر پادگان ها و درآخر کشاندن مردم معترض به نظام به داخل خیابان ها، به دنبال تغییر نظام بود. که البته اتباع بیگانه و برخی نظامیان دشمن  و موساد در قالب این اتباع بدلیل ورود بی رویه به داخل کشور در این مرحله ایفای نقش نمودند.

دکتر پرویز گفت سیستم کشور ما به گونه ای پرورش یافته که قائم به فرد نبوده و ما به عینه این مورد را در 8 سال دفاع مقدس شاهد بودیم که با شهادت بزرگانی چون خرازی، همت، باکری و امثالهم جایگزین ها بطور مناسب ایفای نقش نموده و کشور راه خود را در بحران ها ادامه داده است. و این چیزی بود که دشمن در محاسبات خود، به آن نپرداخته بود و ما در این جنگ 12 روزه به دفعات شاهد آن بودیم به گونه ای که فرمانده هان جایگزین، نحوه عملکردشان موجب پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی شد.

در پایان به بیان موضوع جایگاه و وضعیت مردم و اهالی فرهنگ در حین نبرد و در شرایط آتش بس پرداخت و افزود: مردم ایران با هر سلیقه و تفکری می بایست به مسولین سیاسی کشور خود اعتماد کامل داشته باشند و همواره همبستگی و اتحاد را سرلوحه خود قرار دهند. مردم باید بصورت مستحکم پشتیبان نیروهای سیاسی، نظامی و مسئولین باشند، مراقبت جنگ روانی دشمن باشند، روحیه یکدیگر را تقویت کنند و عزتمندانه عمل کنند.

درپایان در بخش پرسش و پاسخ، اساتید مشاور دانشکده ها و اعضا هئیت علمی حاضر در کارگاه، درخصوص موضوع های مطرح شده با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند و دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز ضمن تشکر از حضور فعال و پررنگ حاضرین، گفت، فایل ارائه و فیلم ضبط شده این کارگاه نیز همچون کارگاه های قبلی برگزار شده در سایت مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر جهت بهره برداری اساتید و شرکت کنندگان سایر دانشگاه ها بارگذاری می شود و همواره این مدیریت منتظر دریافت پیشنهادات سازنده اساتید جهت بهبود روند خدمت رسانی به دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر می باشد.

جهت مشاهده فیلم و دریافت جزوه کارگاه اینجا کلیک کنید.

  • کد خبر : 301149
مریم خرّم
تهیه کننده:

مریم خرّم

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه