آغاز ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان شهریه پرداز در نیم سال دوم سال 1401

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این خصوص گفت: تمامی دانشجویان شهریه پرداز دوره روزانه دانشگاه در همه مقاطع که متقاضی دریافت تسهیلات شهریه در سال جاری هستند می توانند با مراجعه به پرتال صندوق رفاه دانشجویان به نشانی portal.srd.ir درخواست خود را ثبت کنند.
وی افزود، دانشجویان می بایست پس از ثبت درخواست در پرتال صندوق رفاه، پرینت فرم درخواست را به همراه سایر مدارک به امور دانشجویی دانشکده خود تحویل دهند.
شروع ثبت نام 1 بهمن ماه 1401 تا 15 بهمن 1401 است.
توضیح اینکه: دانشجویان برای دریافت وام شهریه، می بایست تعهد محضری، ضامن معتبر (کارمند رسمی یا پیمانی دولت، کاسب دارای جواز کسب، بازنشسته تامین اجتماعی) و دارای سنوات مجاز تحصیلی باشند.
دانشجویان متقاضی برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به امور دانشجویی دانشکده ها مراجعه کنند.

تهیه کننده:

نظر خود را وارد نمایید: