دکتر مقیمی: مهمترین رویکرد مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر تاکید بر اقدامات پیشگیرانه است

اولین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده توانبخشی در سال 1402

دکتر مقیمی: مهمترین رویکرد مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر تاکید بر اقدامات پیشگیرانه است

دکتر مقیمی از برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگی ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور در 27 دی ماه سال جاری، بعنوان یکی از برنامه های پیش روی مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور دانشجویان شاهد وایثارگر، اولین نشست مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشکده توانبخشی در تاریخ 20/10/1402 برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران ، مدیرامورایثارگران و ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر سید رضا حسینی سده معاونت  امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر سید رضا خاتون آبادی رئیس، دکترآذر مهری معاون آموزشی ، دکتر صوفیا نقدی نماینده و مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده برگزار شد.

در شروع جلسه دکتر مقیمی، ضمن تشکر از زحمات خانم دکتر نقدی بابت همکاری با این مدیریت، گفت که مهمترین رویکرد این مدیریت برروی اقدامات پیشگیرانه است.

 ایشان بیان نمود یکی از برنامه های ما در ابتدای سال، اردوی ورودی دانشجویان 1402بود که در این کارگاه نکات آموزشی، نحوه مطالعه و نحوه تعامل با آموزش و تعامل دانشجویان با یکدیگر  مطرح شد.

و برنامه پیش رو، برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگی اساتید مشاور در 27 دی ماه واقع در سالن دارالفنون بصورت حضوری برای اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری در سطح کشور می باشد که در آن به بحث های ارتباطات، روان درمانی و روانشناسی  پرداخته خواهد شد.

مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت همچنین در حال برنامه ریزی و هماهنگی جهت کارگاه مجازی ویژه دانشجویان با هدف تمرکز بروی مهارت های زندگی و بررسی مسائل پیش روی دانشجویان در طول دوران تحصیل، هستیم.

وی افزود با توجه به وجود اطلاعات غربالگری دانشجویان در معاونت امور دانشجویی و فرهنگی، جهت تسهیل در انجام اقدامات پیشگیرانه، پیگیر ارسال این اطلاعات به دانشکده ها برای مانتیورینگ و مدیریت بهتر دانشجویان در این زمینه هستیم و برای کمک به این امر ، بخش روانشناسی و روانپزشکی تحت نظارت این مدیریت در دانشکده پزشکی را راه اندازی کرده ایم.

سپس دکتر مقیمی برای تقویت خود باوری به بحث دانشجویان نخبه در راستای طرح همیار اشاره کرد و گفت ما از دانشجویانی که بتوانند به همکلاسی ها وهم رشته ای های خود در درس کمک کنند، استقبال می کنیم و حق الزحمه ای برای این موارد لحاظ کردیم که البته اولویت با استفاده از دانشجویان شاهد و ایثارگر در این طرح می باشد.

مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه با اشاره به ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در دانشکده ها، یکی دیگراز برنامه های این مدیریت را، یادواره احیا نام، عطر و بوی شهدای آن دانشکده را در غالب جشنواره بیان نمود.

 ایشان با اشاره به فعالیت های مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ، تاکید کرد از توانمندی و قابلیت دانشجویان نخبه و علمی دراین مرکز تحقیقات، نیز حمایت ویژه خواهیم کرد.

در ادامه دکتر حسینی  ضمن سده، بر مانیتورینگ دانشجویان از لحاظ تحصیلی جهت انجام اقدامات پیشگیرانه و یا مداخلات در صورت نیاز، تاکید نمود. و  مدیریت این رصد را در حیطه اختیارات و وظایف رابطین دانشکده ها دانست و از معاون آموزشی دانشکده درخواست انعکاس نتایج بررسی و مداخلات انجام شده به مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر را داشت.

ایشان ضمن اشاره به تقدیر از دو تن از دانشجویان برجسته در مراسم هفته گذشته بنیاد شهید و امورایثارگران تهران بزرگ ، درخواست معرفی دانشجویان برتر و تراز اول برای حمایت و معرفی به ارگانهای را داشت.

دکتر خاتون آبادی ضمن اشاره به شرایط و تهدیدات موجود در جامعه و تاثیر آن بر آسیب پذیری این قشر از دانشجویان با توجه به شرایط خانوادگی آنها، بر توانمند نمودن و انجام اقدامات پیشگیرانه در زمینه تحصیل این قشر از دانشجویان تاکید کرد.

خانم دکتر مهری نیز قول مساعدت در زمینه همکاری با طرح اساتید مشاور، همیار و همتایار برای این دانشجویان و مانتیورینگ و ارائه گزارش وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر به این مدیریت را داد. همچنین ایشان موضوع مساعدت این مدیریت با دانشجویان مشکل دار با سهمیه زیر 25% را نیز مطرح کرد.

مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم