چهارمین کارگاه سبک زندگی متمرکز برگزار شد
دکتر خسروانی :جایگزین کردن سبک زندگی متمرکز با سبک زندگی وابسته ، اولین گام در جهت آزادی واقعی و ثبات شخصیت و موفقیت شغلی است .
بهمنظور شناسایی و بهبود نقاط قوت و ضعف دانشجویان در امور علمی و فرهنگی، چهارمین جلسه کارگاه سبک زندگی متمرکز با حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر، برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر، روز چهارشنبه 3 خرداد 1402 چهارمین جلسه کارگاه سبک زندگی متمرکز بهمنظور همفکری و مشارکت در ارتقا سواد علمی دانشجویان با حضور دکتر خسروانی مدیر ستاد شاهد و جمعی از دانشجویان دانشگاه در سالن جلسات ستاد شاهد، برگزار شد.
در ابتدا دکتر خسروانی، ضمن خوشامدگویی به مدعوین، اهداف کارگاه رابهطورکلی توضیح داد و گزارش اجمالی از وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در چند سال اخیر داده شد. ایشان سبک زندگی مردم را به دو دسته متمرکز بر کار و برنامه و یا وابسته به نظرات ، تعریف یا انتفاد دیگران دانست و افزود انسانی که تکالیف و کارهای ضروری خود را در قالب یک برنامه روزانه اولویت بندی می کند و خود را نسبت به آن برنامه متعهد می داند و تمام توجه و تمرکز خود را برای تحقق آن بکار می گیرد در مقایسه با شخصی که معیار تمام فعالیت هایش متأثر از تشویق و تعریف دیگران بوده و به نظرات دیگران وابسته است، دارای امنیت روانی بسیار بالا ، آزادی معنوی و فضایل اخلاقی برجسته تری می باشد.
همچنین، وی در خصوص فلسفه زندگی و سبک زندگی متمرکز بهتفصیل صحبت کرد.
در ادامه در خصوص نحوه برنامهریزی درسی و پایبندی به آن، آموزشهایی به دانشجویان داده شد. سپس پرسشنامهای در اختیار دانشجویان قرار گرفت تا دانشجویان نقطهنظرات، پیشنهادها و انتقادات خود را ارائه نمایند. در ادامه در مورد مشکلات و دغدغههای دانشجویان بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد که سلسله جلسات کارگاه به طور منظم برگزار گردد و همچنین در پایان هدایایی بهمنظور تقدیر و تشکر از همکاری و همراهی دانشجویان به آنها اهدا شد.
ارسال نظر